Peter Hendriks Horst BV

Wie zijn wij?

Peter Hendriks

Peter Hendriks, is al ruim 25 jaar werkzaam in de AGF-branche.

Hij heeft hij sporen verdiend als commissionair en in 1997 is hij zijn eigen bedrijf begonnen. Hij heeft een uitstekend netwerk van relaties en kennissen opgebouwd in de agf-branche. Hierdoor is hij in staat om op korte termijn zeer flexibel te werken en aan al uw vragen te voldoen. Hij heeft een juiste mix gecreŽerd : handel, commissie, op- en overslag en transport.

Peter Hendriks Horst BV is sterk in Logistiek

Het logistieke probleem: "spullen van A naar B brengen:'lijkt op zich een gemakkelijke opgave, maar in de praktijk zult u merken dat dit zeker niet vanzelfsprekend is. Er komen altijd wel hier en daar problemen om de hoek kijken, die flexibel en accuraat opgelost moeten worden. Wat dit betreft zit u met Peter Hendriks Horst BV bij de juiste transporteur. Voor elk probleem wordt ( in samenspraak met u ) een passende oplossing gezocht.

Transport

Peter Hendriks Horst BV beschikt over een eigen vloot van vrachtwagens die dagelijks het asfalt kiezen om producten van en naar bestemming te brengen. Transport is echter veel meer dan het afleggen van kilometers. Alles draait tegenwoordig om efficiency. Zelf is Peter Hendriks Horst BV gespecialiseerd in belevering in heel Nederland en BelgiŽ. Tevens onderhouden wij dagelijks meerdere lijnen met veilingen, handelscentra en havens in BelgiŽ, Nederland en het Ruhrgebied in Duitsland

N.A.W.-gegevens :

Hendriks_vlootPeter Hendriks Horst BV, Venrayseweg 116c, 5928 RH Venlo,
Tel: ++31-(0)77 -387 02 22
Fax: ++31-(0)77- 382 19 37

© www.mijn-eigen-website.nl (design)